COVID-19, wie had dat verwacht dat we samen thuis zouden zitten, afwachtend op wat er komen gaat. We moeten allemaal aan regels houden, wat we niet gewend zijn maar we luisteren wel allemaal. Dankbaar voor alle verplegers, artsen dat ze er alles eraan doen om iedereen, en dat lukt helaas niet altijd, beter te maken.

Maar daar zitten we dan.. thuis.. wat kan je nu doen? We zijn allemaal wellicht al klaar met klussen, de to-do lijstjes worden allemaal kleiner en dan ineens hebben we niks meer om te doen.

Maar wees niet getreurd! Xtremezone Watersports is geopend! Kan dat wel? En mag het wel? Ja zeker! We hebben contact gehad met de gemeente, rijkswaterstaat, politie, het RIVM om er echt zeker van te zijn dat het mag!

Uiteraard moeten we wel een paar kleine aanpassingen toepassen. We mogen bijvoorbeeld niet in België varen, dus zijn een beetje beperkt qua ruimte op de Maas. In de ochtenduren is het lekker rustig en zeker in het weekend! Hou daar rekening mee wanneer je een afspraak bij ons boekt. En dan hebben we bijvoorbeeld de vrienden groepen, helaas is dat nog niet mogelijk.

Achter in de boot zit je minimaal 1.5-2 meter van de bestuurder, en als je aan het wakeboarden bent zeker 15 meter. Zoals jullie allemaal weten is een derde persoon (16 jaar of ouder) verplicht! Deze persoon moet momenteel wel uit het één en hetzelfde gezin komen. Wil je bijvoorbeeld even wat sportiefs doen met je man/vrouw en kids? Dat kan wel gewoon!

Kortom, met een paar kleine aanpassingen kan je gewoon nog steeds genieten van een sportief uitje, alleen moet je even wachten wanneer je met je vrienden wilt komen. Woon je samen met je vriend(in) en kan je niet wachten tot je eindelijk met je vrienden kan komen wakeboard of wakesurfen? Neem je vriend(in) lekker mee. Dan hebben wij de derde persoon aan boord en kan jij even genieten van je watermoment.

Zien we je snel?

+ 31 6 29 51 00 94

info@xtremezone.nl